Oli i salut

evitar_dolencias.png
beneficioso_salud.png
eficaz.png
curas.png
vineta0.gif Què ajuda a prevenir? vineta0.gif Beneficis per a la salut vineta0.gif Per què comprar Degustus Cures amb oli

 

 

CURES AMB OLI


Es important tenir clar que tots els beneficis descrits sols els aporta el consum d’oli d’OLIVA VERGE EXTRA, doncs conserva tots els seus antioxidants, i els àcids grassos inalterats.


La millor cura que podem fer amb l’oli d’oliva verge extra,es el seu consum regular tan en cru, com per cuinar.


Per evitar el restrenyiment es pren en dejuni 1 ó 2 cullerades soperes d’oli. En casos persistents es pot augmentar la dosis sense problema.


També per dissoldre càlculs biliars es pot utilitzar la presa d’oli en dejuni durant algunes setmanes,aquesta practica ens aportarà altres beneficis a nivell intestinal.


No podem oblidar la seva utilització des de l’antiguitat com a cosmètica, a tall d’exemple relacionem dos receptes d’olis antiarruges, que s’apliquen amb un coto fluix dos cops al dia deixant-ho actua 20-25 minuts.

 

• 50 ml. oli oliva verge extra,12 gotes d’essència de pastanaga i 12 gotes d’essència de lavanda, es posa en una botella i es barreja fent-la rodar amb la ma.


 • 50 ml. oli de oliva verge extra i 50 ml. d’oli de gira-sol verge extra (sols es troba en botiges especialitzades, doncs al comerç habitual sols hi ha oli de gira-sol refinat), també es barreja igual.

 

De l’olivera no sols son útils les olives, si no també les seves fulles,amb les quals podem preparar una tisana per rebaixar la tensió sanguínia i provocar l’orina,agafarem dos dotzenes de fulles i les bullirem 15 minuts amb ¼ de litre d’aigua. Es pren en dejuni i avanç d’anar a dormir durant dos setmanes, descansant una i tornar dos setmanes mes.


Per combatre la tensió arterial excessiva es pot utilitzar la mateixa tisana, però mes concentrada,30 gr. per 1 litre d’aigua,fent-ho bullir fins a reduir a ½ litre,que prendrem en dos tomes amb un dia.

 

img_03_03_01.png