Condicions generals

 

Aquestes condicions legals, regulen el procés de contractació en la botiga del lloc web www.ferreteriafita.cat de la qual és responsable legal Núria Rodríguez Fita 77613135A, d'ara endavant, FERRETERIAFITA.CAT


L'adquisició de qualsevol dels productes o serveis oferts en www.ferreteriafita.cat, implica l'acceptació d'aquestes condicions legals de contractació, l'avís legal i la política de privadesa.

FERRETERIAFITA.CAT informa a l'usuari que l'idioma triat per a la celebració d'aquest contracte electrònic és el Català i que no està previst l'emmagatzematge del mateix per un tercer de confiança encara que FERRETERIAFITA.CAT si emmagatzema un registre de totes les comandes realitzades pels seus clients. Si ho desitja pot imprimir o copiar aquesta pantalla per conservar aquestes condicions legals.

Procés de Compra

En la nostra botiga electrònica, trobarà tot el catàleg de productes oferts per FERRETERIAFITA.CAT, per adquirir qualsevol d'ells haurà de seguir el següent procés de compra:

1º.- Seleccioni el producte desitjat afegint-lo a la cistella.

2º.- Llegeixi de forma detinguda tota la informació disponible sobre el producte. Els preus indicats al costat del producte són preus en Euros amb els impostos corresponents.

3º.- Accedeixi a la cistella, on podrà comprovar en detall els productes sol·licitats, el preu de venda i els impostos aplicables.

4º.- Si està conforme amb la comanda, haurà de registrar-se emplenant el formulari de recollida de dades o identificar-se amb el seu nom d'usuari i clau si ja és un usuari registrat.

5º.- A continuació, haurà de proporcionar les dades d'enviament i finalment seleccionar el mètode de pagament. Durant aquest procés el sistema li mostrarà les despeses aplicables a la seva comanda segons la zona de lliurament i forma de pagament seleccionades.

6º.- Una vegada que hagi completat el pagament, rebrà un missatge de confirmació amb les dades de la seva comanda, si no rep aquest missatge posi's en contacte amb nosaltres.

7º.- FERRETERIAFITA.CAT disposa dels següents mitjans de pagament: Transferència Bancària, Bizum i Paypal.

Si el mitjà de pagament escollit és la transferència bancària, disposa d'un termini de 5 dies hàbils per formular el pagament al número de compte bancària indicat, havent de remetre'ns per correu electrònic a ferreteriafita@gmail.com, el justificant de pagament. Si en aquest termini no realitza la transferència, la comanda quedarà anul·lada. Li recordem que en seleccionar aquesta forma de pagament ha de tenir en compte que el cost final de la comanda pot veure's incrementat per la comissió que li cobri la seva entitat bancària.

8º.- Si desitja realitzar qualsevol tipus de modificació en les dades introduïdes en el procés de compra, FERRETERIAFITA.CAT posa a la seva disposició l'adreça de correu electrònic ferreteriafita@gmail.com i el nostre telèfon d'atenció al client 937 920 443.