Condicions Generals

 

 

En compliment amb el que estableix la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest Lloc Web.

El titular del domini www.ramonverge.es i d'aquest Lloc Web és Ramon Vergé S.A., amb CIF A58286675 i domicili en C / Santander 49-51, Nau 12 08020 Barcelona. Empresa inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 8.352, Llibre 7.604, Secció II, Foli 1, Full 95.895, Inscripció 1.

L'accés i/o ús del Lloc Web atribueix a qui ho realitza la condició d'usuari, acceptant des d'aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, totes i cadascuna de les presents condicions generals, sense perjudici de les condicions particulars que, si és el cas, siguin aplicables.

 

Propietat intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual i industrial continguts en aquest Lloc Web són propietat de Ramon Vergé S.A. o de tercers.

En relació als continguts (informacions, textos, arxius d'imatge, so o qualsevol altre tipus), es prohibeix: la seva reproducció, distribució, modificació, còpia, ús o comunicació pública, llevat que es compti amb l'autorització del seu titular. Qualsevol vulneració dels drets de Ramon Vergé S.A., de tercers o dels Usuaris del Lloc Web. Qualsevol intent d'obtenir els continguts del Lloc Web per mitjans il·lícits, o dels que s'empren habitualment la xarxa.

 

Condicions d'accés

L'Usuari es compromet a utilitzar el Lloc Web, els seus serveis i els seus continguts de conformitat amb la legislació vigent i per a usos generalment acceptats. Queda totalment prohibit l'ús dels mateixos amb fins il·lícits contra Ramón Vergé S.A. o qualsevol tercer.

L'usuari és l'únic responsable de la custòdia i bon ús del seu "nom d'usuari" i de la seva contrasenya.

Les dades que l'Usuari faciliti seran incorporades a un fitxer informatitzat de caràcter personal de Ramon Vergé S.A. amb la finalitat d'informació i prestació de el servei ofert en aquesta pàgina, així com per a la realització d'accions promocionals i publicitàries per qualsevol mitjà, fins i tot l'enviament de correus electrònics o mitjans equivalents.

 

Preus

Tots els productes indiquen el preu de venda en Euros i no inclouen l'impost sobre el valor afegit (I.V.A).

Aquests preus poden ser modificats sense previ avís; per error tipogràfic, alteració a la tarifa del fabricant o fluctuació de moneda.

 

Comandes

El lliurament de les comandes la realitzarem amb mitjans propis o mitjançant una agència de transport designada per nosaltres. Per regla general, el lliurament de les comandes triga entre 1 i 3 dies laborables depenent de la destinació.

Les comandes inferiors a 60 € tindran un recàrrec de 6 € en concepte de despeses d'enviament.

 

Formes de pagament

Facilitem als nostres clients la forma de pagament que més s'adapti a les seves necessitats. En el moment de realitzar la comanda s'aplicaran automàticament les condicions prèviament acordades.

 

Recepció de la mercaderia

Comprovin sempre que els paquets estiguin en bon estat i que el seu nombre coincideixi amb el reflectit en la nota de lliurament del transport. En el cas de rebre paquets en mal estat o amb aparença d'haver estat manipulats, faci-ho constar en la seva nota de lliurament i posis en contacte amb nosaltres per procedir a la reclamació pertinent.

 

Devolucions i canvis

La nostra política, complint amb la norma vigent, és concedir-li el dret a retornar qualsevol dels nostres productes sempre que mantinguin el seu precinte o embolcall original, no s'hagin utilitzat i no se li hagi comunicat la impossibilitat de devolució del mateix.

Si el que desitja és anul·lar una comanda, pot fer-ho mentre no hàgim procedit a l'enviament d'aquesta. En aquest cas haurà d'esperar a rebre-ho i realitzar la seva devolució sempre que es compleixin les condicions anteriorment assenyalades.

Si el producte es troba en mal estat informi’ns i procedirem al seu canvi o abonament quan l'hàgim rebut.

El termini màxim de devolució és de 30 dies des de la data de la factura. Si la devolució és per causes alienes a nosaltres s'ha de remetre a ports pagats.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i mesures del nostre web. Si continua navegant, accepta el seu ús.